Packshots

Een packshot is eigenlijk een 'simpelere' versie van een productfoto, meestal met een witte achtergrond, en is bedoeld om een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van het product, zonder afleiding. Klanten kunnen beter inschatten wat voor product ze kopen, wat de kans op retouren kan verminderen. Dit soort foto's zijn o.a. te vinden op webshops en in folders en catalogi. 

Efficiënt foto's maken

Packshots kunnen vaak in serie gemaakt worden met één lichtopstelling.

 (Waarbij slechts kleine aanpas-singen nodig zijn, want ieder product is toch nét even anders qua structuur, kleur of reflecties) 

Hierdoor kan er sneller en efficiënter - en dus voordeliger voor u - gewerkt worden dan bij andere productfotografie.

 Ik zorg er voor dat alle foto's een uniforme uitstraling hebben en de achtergrond egaal wit is, wat voor eenheid en een frisse, rustige uitstraling voor uw presentatie zorgt. Foto's worden bij voorkeur in de studio gemaakt, maar afhankelijk van uw wensen en de eigenschappen van het product,

is een tijdelijke studio opbouwen op locatie, indien voldoende ruimte beschikbaar, geen enkel probleem.

Overigens zijn packshots met een zwarte achtergrond ook mogelijk.

Wat kosten packshots?

Foto's voor uw webshop of catalogus heeft u al vanaf €6,90 per stuk. Standaard worden de foto's geleverd met een witte achtergrond. Een reflectie onder het product kan meestal ook. U ontvangt altijd hoge resolutie bestanden geschikt voor drukwerk.