Info / contact

Welkom bij Joris Croese Photography,

Na me bijna tien jaar met fotografie te hebben bezig gehouden, ben ik in  2014 begonnen als zelfstandig fotograaf.

Mijn camera heeft me inmiddels op diverse plaatsen in de wereld gebracht. Voor reisreportages en documentaires ben ik meerdere keren naar Azië gereisd. Vooral Indonesië, waarmee ik al van jongs af aan een speciale band heb, en waar ik tot in de de uithoeken van het land geweest ben, en het in rap tempo veranderende China, weten me iedere keer weer te boeien.

Waarvoor kunt u bij mij terecht?

In Nederland houd ik me, naast reportagefotografie, voornamelijk bezig met commerciële productfotografie, interieurfotografie en het maken van packshots.

Het zijn vormen van fotografie die ver van elkaar af lijken te staan, maar voor mij hand in hand gaan. Enerzijds houd ik van het werken in de studio, waar ik alles,  van achter- en ondergrond tot lichtopstelling, effecten en nabewerking in de hand heb, en aandacht kan schenken aan ieder detail. Anderzijds vormt juist het spontane en onverwachte, de afwisseling en díe elementen samenbrengen die zorgen voor een geslaagde foto, iedere keer weer voor een uitdaging die ik vanuit mijn visie vorm probeer te geven.

Ik werk vanuit de studio in Hoogeloon (nabij Eindhoven) en op locatie door heel Nederland en België.

Spreekt mijn stijl u aan en bent u op zoek naar een fotograaf voor productfoto's,  interieurfotografie, packshots, of een andere vorm van fotografie? Neem gerust contact op om te bespreken wat Joris Croese Photography voor u kan betekenen.

 

 

 

 
Joris Croese Fotografie

Joris Croese

Email: hello@joriscroese.com

Tel: +31 621936897

 

Hoofdstraat 22 

5528 AJ Hoogeloon

Nederland

 

KvK: NL 60005653

BTW: NL193519975B01